De Haere viert 10-jarig jubileum van pand Bergentheim met een feestelijke Herfsttintentocht

Op woensdagmiddag 21 oktober a.s. organiseert De Haere een feestelijke Herfsttintentocht om samen het 10-jarig bestaan van de locatie aan de Dorpsstraat in Bergentheim te vieren. Een gezamenlijke wandeling door de sfeervolle herfstkleuren van het Van Royensbos (2 km) of de Engbertsdijkvenen (5 km).

Met deze jubileumactiviteit geeft de praktijk voor fysio- en ergotherapie op sportieve wijze invulling aan het motto ‘In beweging met De Haere’. En iedereen uit het dorp en de regio kan meedoen: van jong tot oud(er) en van goed tot minder goed ter been. Daarom is er zowel een korte als een langere tocht uitgezet en zorgt De Haere voor vrijwilligers om mensen te begeleiden en eventuele rolstoelen te duwen. Voor de jeugd zijn er tijdens de 2 km-tocht in het Van Royensbos  verschillende leuke spellen en activiteiten te doen.

Vanaf 15.30 uur heet het team van De Haere iedereen welkom bij het pand aan de Dorpsstraat; vooraf aanmelden is niet nodig. Om 16.00 uur gaan de tochten van start: te voet naar en door het Van Royensbos en met eigen vervoer naar het verzamelpunt bij de Engbertsdijkvenen in Kloosterhaar voor de 5 km-tocht. Bij terugkomst is er ter afsluiting tot 17.30 uur een hapje en drankje bij De Haere. NB: bij slechte weersomstandigheden worden de activiteiten verschoven naar een latere datum. Dit wordt dan op 20 oktober bekend gemaakt via de website de-haere.nl en facebook. Voor meer informatie: De Haere Bergentheim: t. (0523) 232 053.

home/de_Haere_Herfsttintentocht-HR.jpg

<< Terug naar overzicht

Deze website is gerealiseerd door GDL Media